Nagellak die in de zon veranderd van kleur

Kan je niet beslissen welke kleur je vandaag weer op je nagels wilt lakken? Nu hoef je niet meer na te denken over deze lastige gevallen van zulke grote beslissingen in het leven. Ruby Wing heeft een nieuwe nagellaklijn die van kleur veranderd in de zon. Het is voorzien van een soort van magische “fotochromische”-technologie en geeft je twee verschillende kleuren in een fles.

Ruby Wing is het geesteskind van Color Club, die vorig jaar, na een lange geschiedenis, onder hun eigen label verder zijn gegaan. Ze hebben al snel laten zien dat zij grip hebben op de nagellak markt. (Crack nagellak, Neon, Magnetische nagellak) Ze begrijpen dat de consument van een goede gimmick houdt, en dit is hun nieuwste aanbod.

Color changing lak is niet helemaal nieuw (zie: Del Sol), maar dit is wel de meest fashionable kleurenpalet die we hebben gezien. Van neutrale, tot trendy groen en blauwe glitters, er is voor ieder wat wils.

De Ruby Wing collectie kan je vanaf augustus kopen op de website van Color Club en bedraagt 12 dollar.