Marks & Spencer damescollectie herfst/winter 2014

De herfst/winter ’14 collectie van Marks & Spencer kenmerkt zich door slanke silhouetten en zachte kleuren. Pasteltinten staan centraal en worden aangevuld met grijs en luxe natuurtinten. Maar ook bonte prints, rijke stoffen en opvallende kleuren zoals diep blauw, zacht lila en rood zijn kenmerkend voor deze collectie. Weelderige tinten, in een metallic glans, zorgen voor hét ultieme luxueuze wintergevoel.

Het combineren van diverse materialen en meerdere lagen is dé trend van het najaar! Combineer materialen zoals kleurrijk faux fur met zacht leer en rijk bewerkte items met metallic glansstoffen. De collectie wordt, zoals we gewend zijn van Marks & Spencer, gekenmerkt door moderne designs, ongeëvenaarde innovatie en een buitengewoon hoge kwaliteit. De AW collectie van Marks & Spencer is verdeeld in vijf verschillende trends: Simple Luxe, Down Town, Gentle Woman, Modernist en The Arts.

S I M P L E   L U X E

Deze trend staat voor luxe in de meest pure vorm. Kenmerkend zijn de klassieke, minimalistische en verfijnde belijningen. Samen met diepe roodbruine en warme grijstinten geven deze het geheel een subtiel mannelijk accent.

Ms1

Ms2

D O W N   T O W N

Speelse pastels gemixt met getextureerde metallics creëren een chique look. Iconische silhouetten worden gecombineerd met accessoires in natuurlijke tinten en korenblauw. Levendige prints en glanzende stoffen geven deze trend een opvallende moderne touch.

Ms3

G E N T L E    W O M A N

Luxueus kasjmier en wol in pastelkleuren zetten de toon in deze trend, waarbij bedrukt zijde, soepel leer en kleurrijk faux fur voor een levendig contrast zorgen. De uitgesproken silhouetten geven het geheel voor een vrouwelijke look.

Ms4

M O D E R N I S T

Color-blocking is naar een hoger niveau getrokken binnen deze trend. Opvallende silhouetten geven een gedurfde uitstraling aan de collectie. Zwart en ecru worden gemixt met felle kleuren zoals blauw en rood.

Ms5

 

Ms6

T H E    A R T S

Een rijke, overvloedige verzameling van kleuren, prints en stoffen. Decadente versieringen en bloemrijke prints worden gecombineerd met metallic, faux fur en strakke ruiten.

Ms7

De wintercollectie is vanaf augustus 2014 gefaseerd verkrijgbaar bij de Marks & Spencer flagshipstore in Den Haag en op www.marksandspencer.nl (http://www.marksandspencer.nl/).