10% korting Born Pretty Store

Yes, ik kan jullie blij maken met een leuke kortingscode voor de webshop Born Pretty Store (www.bornprettystore.com). Dit een low budget shop met de meest trendy accessoires, kleding, schoenen, zonnebrillen, make-up, nail art, sieraden en nog veel meer. En als ik zeg low budget dan bedoel ik ook écht low budget. Voor nog geen dollar, omgerekend 75 eurocentjes, heb je al heel veel leuke sieraden en haaraccessoires. Dat is natuurlijk geen geld en daarbij betaal je ook geen verzendkosten en worden je producten binnen 24 uur verzonden. Ik heb kunnen regelen dat jullie met de code BBPT10 nog eens 10% korting krijgen op alle non-sale producten in de shop. Dus dan kan je nog voordeliger shoppen. Wij zijn alvast helemaal los gegaan, doen jullie ook mee?

Hieronder een paar voorbeelden van al dat moois wat op www.bornprettystore.com te vinden is: