Review: Nude lipsticks

 

Wie wil er naakt gaan? Geen make-up stash is compleet zonder een goede neutrale lipstick tint. Perfect bij een dramatische ooglook, gewoon voor een natuurlijke uitstraling of met beetje bronzer en niets meer. Nude lippen kunnen zelfs heel sexy staan. We zochten een aantal nude-kleurige lipstick bijeen en beoordeelden deze voor jullie. Kijk maar mee:

NYX

Matte Lipstick – Butter


Deze kleur is mooi egaal met een crème afwerking. Het resultaat is niet zo mat als wat je zou verwachten. Het is een donker beige kleur met een beetje een grauwe ondertoon. Het zag er een beetje saai uit in het omhulsel, maar eenmaal op, geeft het een sexy tintje aan een alledaagse natuurlijke look. En we houden van het omhulsel waar je doorheen kan kijken!

Bobbi Brown

Sheer Lip Color in Nude Beige

Bobbi Brown houdt van no nonsense en dat zie je terug in deze lipstick. Het is sheer en het is beige, zo simpel is het, en de aantrekkelijke en slanke zwarte metalen omhulsel geeft je dus alle informatie die je nodig hebt. De warme neutrale kleur is een veilige keuze, een romige tint dat net genoeg is voor een neutrale look, maar ook perfect in combinatie met smokey eyes ’s avonds. Doe deze dus in je tas, dag of nacht!

Topshop

Desert

Desert of Dessert? Deze naar lolly ruikende lipstick is meest creamy van al deze lipsticks en met een opvallende pastelkleurige afwerking. De kleur is basic, maar de dekking is geweldig! Een warme ondertoon geeft het een mooi effect met een jeugdige, modern randje. Een leuke keuze!

M.A.C

Altered Beige

Een zeer lichte nudekleur, deze ziet er teer uit bij een lichte huid en knalt eruit bij een donkerdere huid. Het is een sheer lipstick die ook nog eens heel hydraterend is én bezit een lekkere vanille geur. De reflecterende bruine omhulsel is een leuke variatie op de zwarte doosjes van M.A.C. Het is een geweldige lipstick om elke dag bij de hand te hebben.

Too Faced

La Creme Color Drenched Lip Cream – Naughty Nude

Too Faced is een merk van sexy neutrale kleuren, en onze verwachtingen waren dan ook zeker hoog van deze romige lipstick. Het is een kleur die er op iedereen goed zal uitzien. De lippenstift hydrateert goed en je krijgt er echt fluweelzachte lippen van. Het smaakt een beetje zoet, maar onze lippen zagen er vol en gezond uit.