Review: Urban Decay Naked 3 oogschaduw palette

Urban decay naked 3

Urban Decay Naked 3 Eyeshadow Palette bevat twaalf oogschaduwen, elk full size en in tinten van roze en bruin. Het bevat ook een oog kwast, oogschaduw primers monstertjes. Het doosje is vam rose goud metaal met “golven”. Kortom, het is echt een prachtig palet gevuld met oogschaduw die zeer gepigmenteerd, zacht, mengbaar, en makkelijk te gebruiken zijn. Tien van de twaalf kleurtjes bleven meer dan acht uur zonder te verbleken of te kreuken. ‘Darkside’ is mijn favoriete schaduw, want het is een beetje een ongewone kleur die niet al te mat is. ‘Dust’ is de slechtste vind ik. Deze heeft een behoorlijke hoeveelheid glitter, waardoor de textuur minder glad is. ‘Tric’ heeft een lichte ‘fall out’ tijdens het dragen, maar het brengt heel goed aan en heeft een hele goede pigmentatie.

‘Strange’ kan beschreven worden als bleek, neutraal, roze, mat en satijn. Het is een bleke , neutrale tot warm wit – roze kleur met een satijn matte afwerking . Het geeft echt een mooie kleur af , en de textuur is zacht en fijn. Het is wel een beetje poederachtig.

Strange

Strange1

‘Dust’ kan je omschrijven als een ‘ bleke metallic roze glans met micro glitters . “Het is een licht – medium roze kleur met warme ondertonen en een witte en gouden glitter . De textuur is een beetje poederachtig en glitterig , dus het voelt heel los. Het is een oogschaduw die ik zou aanbrengen met een vochtig kwastje om ‘fall out’ te minimaliseren en het makkelijker aanbrengen hiervan. Ik vind dit kleurtje het minste van de twaalf in de palette.

Dust

Dust 1

‘Burnout’ kan je beschrijven als een licht roze satijn. Het is roze kleurig met een parelmoere finish. Het geeft ook een mooie kleur af en de textuur is super zacht , glad en helemaal niet poederachtig.

Burnout

Burnout1

‘Limit’ is een medium roze kleur met een neutrale tot koele ondertoon en een matte afwerking. Het heeft een mooie pigmentatie en de textuur is zacht, mengbaar en glad. Het kleurtje is wel een beetje poederachtig.

Limit

Limit 1

‘Buzz’ heeft mooie zilveren micro – glitters en is een warme , koperen roze kleur met een matte, metallic glans . Het geeft een uitstekende kleur af en de textuur is zacht , boterachtige , en glad.

Buzz

Buzz1

‘Trick’ is een medium koper met bruinachtige tint met een gouden schittering over een vorstige afwerking. Het heeft een goede pigmentatie en de textuur is sparkly, zacht en boterachtig die je lekker soepel kan aanbrengen.

Trick

Trick1

 

‘Nooner’ is een medium – donkerroze kleur met een neutrale tot warme ondertoon en een matte afwerking. Het is mooi en goed gepigmenteerd en de textuur is zacht, fijn en goed blendbaar. Het is wel een heel klein beetje poederig.

Nooner

Nooner1

‘Liar’ is een medium bruine kleur met een subtiele warme ondertoon en een licht grijze frost. Het heeft een zeer matte, bijna metallic-achtige afwerking. De textuur is ongelooflijk zacht, leunend naar een beetje poederig, maar zeer gepigmenteerd.

Liar

Liar1

‘Factory’ is een medium – donker bruine kleur met een warme, roodachtige ondertoon en een zachte, parelmoeren afwerking. Het heeft een mooie pigmentatie en de textuur is zacht, fijn en goed om te blenden.

Factory

Factory1

‘Mugshot’ is een wat donkere, warm gestemde taupe kleur met een matte metallic afwerking. Het geeft een uitstekende kleur af en de textuur is zacht en boterachtig.

Mugshot

Mugshot1

‘Darkside’ is een koel -gestemde , paarse taupe met een parelmoeren afwerking. Het heeft een mooie pigmentatie en de textuur is zacht, fijn en makkelijk te mengen en op te bouwen.

Darkside

Darkside1

‘Blackheart’ is een diep, zwart bordeaux kleur met een warme, roodbruine ondertoon en robijn rode micro – shimmer.

Blackheart

Blackheart1