Primark najaarscollectie 2014

Reis dit seizoen met ons mee naar het grote onbekende. Van Scandinavische eenvoud tot Slavische folklore, van typische jaren ‘60 silhouetten tot de herkenbare rechte lijnen van de mod revival uit de jaren ’80. Dit najaar draait alles om het kleden voor avontuur, zowel voor casual als voor chique outfits. Nieuwsgierig?

Onze reis begint met een trans-Atlantische combinatie van retro klassiekers met de School’s Out collectie die is beïnvloed door de Engelse én de Amerikaanse college look.

Via de Garden Army collectie die met camouflageprint jasjes, baggy cargopants en grove enkellaarsjes is geïnspireerd op het buitenleven reizen we verder.

Slavomania voelt door de onverwachte combinaties van textuur met folklore print en street-style gecombineerd met boho-luxe stoffen als een trip door de Europese binnenlanden. De Northern Lights collectie vormt een prachtige tegenhanger, geïnspireerd door juist het Scandinavische minimalisme.

Verhalen uit de stad worden door het gebruik van prints en industriële invloeden verteld in de Urban Renewal collectie. Daarentegen biedt de Retrovision trend verfijning en luxe waarbij mooie winterse pastelkleuren en dierenprints worden gecombineerd.

Waan je in een andere tijd, een ander land of een andere wereld. Neem het onontdekte pad. Het avontuur wacht op je!