Review: Sleek Vintage Romance Eyeshadow Palette

 

Sleek Makeup Vintage Romance Eyeshadow Palette is een van de nieuwste paletten van Sleek, en het beschikt over een mix van koele en warme tinten, variërend van neutrale tinten tot paars en bourgondisch. Kortom, het is een goede palet, maar het is niet geheel vlekkeloos, er zijn een paar tinten die een iets drogere gevoel hebben, zodat de pigmentatie en/of de mengbaarheid wordt verminderd. Elke schaduw bleef tussen zeven en een half en negen uur zitten bij mij, maar de drogere tinten neigde meer naar de zeven uur. Voor de prijs zou ik deze toch aanraden, het is een aankoop waar ik heel blij mee ben.

Pretty in Paris is een heldere licht zilveren kleur met een matte metallic afwerking . Het heeft een redelijk goede pigmentatie , en het is zeer, zeer metallic dus het kan ook aangebracht worden in de binnenste ooghoek als een mooie highlighter.

Meet in Madrid is een licht ingetogen gouden kleur met oranje en gele ondertonen en een matte glans. Het heeft een goede pigmentatie en brengt vrij soepel aan.

Court in Cannes is een warme bruine kleur met een gouden glans en een matte afwerking. Het geeft een mooie kleur af en brengt soepel aan. Op mijn ogen lijkt de kleur wel wat lichter dan in de pan.

Lust in LA is een donkere chocolade bruine kleur met een warme, rood-oranje ondertoon en een matte afwerking. Het heeft een uitstekende pigmentatie en brengt zeer gelijkmatig aan.

Romance in Rome is een koel-gestemde, donker paarse kleur met een matte afwerking. De textuur was aan de drogere kant, dus het moest van mij een fatsoenlijke pigmentatie hebben. Helaas is deze niet zo goed als de andere kleuren in het palet.

Propose in Prague is een donkerbruine kleur met een warme, rood-oranje ondertoon en een matte afwerking. Het geeft goed wat kleur af, maar de textuur was niet zo zacht als andere kleuren in het palet, dus het was niet zo gemakkelijk om mee te werken.

A Vow in Venice is een donkere bessen kleur met warme ondertonen en een zachte , matte afwerking. Het heeft een goede pigmentatie en brengt soepel aan.

Marry in Monte Carlo is een lichte , fuchsia – besachtige kleur met een matte afwerking . Het heeft bijna oranje ondertonen, maar de kleur ziet er in het algemeen koeler uit . Het geeft echt een leuke kleur af en het heeft een gladde boterachtige gevoel.

Honeymoon in Hollywood is een rijke, diepe wijnrode kleur met een satijnen afwerking met een beetje zilveren glitters en koele ondertonen. Het heeft een redelijk goede pigmentatie, maar de textuur was een beetje stijf, waardoor het niet makkelijk blenden is.

Bliss in Barcelona is een donker, koel-gestemde violet paarse kleur met een matte afwerking. Het geeft een goede kleur af en brengt over het algemeen gelijkmatig aan. De textuur was niet zo boterachtig als de beste kleuren in het palet, maar was niet moeilijk te aan te brengen.

Forever in Florence is een donkere, bordeaux kleur met koele, rode ondertonen en een veelal matte afwerking. De textuur was enigszins droog, waardoor het extra geduld eist tijdens het blenden.

Love in London is een zwarte kleur met een satijnen afwerking. Het is bijna licht zwart dat het ook als grijs gedragen kan worden wanneer je deze heel lichtjes aanbrengt. Het heeft een goede kleur pigmentatie en de textuur is zacht, maar niet poederachtig.