Review: L’oréal Les Blances nagellak lente 2014

Afgelopen week hebben wij kunnen genieten van de eerste zonnestraaltjes van dit jaar. Heerlijk! In de lente zijn pastelkleurtjes mijn favoriet en heb dan ook veel, heel veel, items in mintgroen, zacht roze en beige. Zoals jullie misschien al weten ben ik een beetje verslaafd aan nagellak en heb dan ook een hoeveelheid aan pastelkleurtjes in mijn stash. Onder het motto ‘je kan nooit genoeg hebben’, heb ik afgelopen week mij laten verleiden door de mooie lichte off white kleurtjes van de L’Oréal Blances nagellak collectie. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit eerder zulke lichte romige nagellakjes had gezien. Ze zitten tussen wit en pastel in. Zeg maar wit met een tintje. Ik was super enthousiast om deze kleurtjes te swatchen en zie hier het resultaat.

Nagellak12

Dit zijn de kleuren die ik heb. Er zijn er nog 6 verkrijgbaar, maar deze sprongen er voor het meest uit. Ik heb bij het swatchen telkens twee lagen nagellak aangebracht.

Nagellak7

Het eerste kleurtje heeft een gele ondertoon. Deze doet mij denken aan bananensnoepjes. Sowieso zien de kleuren er erg snoepachtig uit. (850, lemon merinque)

Nagellak4Zo ziet het er uit op mijn nagels. Zoals je kunt zien dekt de kleur volledig en dat is echt heel bijzonder voor een lichte kleur.

Nagellak5

De tweede kleur die ik had gekozen is een licht mintgroene kleur. Ik had al een aantal mintgroene lakjes, maar deze zag er echt zo bijzonder uit. Ook deze zit tegen het witte aan, maar net niet. (853, menthe glace)

Nagellak3

Hier de swatches. De nagellakjes zijn ook heel mooi romig, net een ijsje op je nagels.

Nagellak6Deze kleur is mijn favoriet van de vier nagellakjes. Het is een mooie nude kleur met een peachy- achtige ondertoon. Deze zit ook het meest tegen wit aan. Ik denk dat ik dit kleurtje heel veel in de zomer ga dragen. (856, peach neglige)

Nagellak1

En ook hier zie je de swatches met twee laagjes lak.

Nagellak8

De laatste in de reeks is een mooie licht lavendel-achtig kleurtje. Zo’n kleurtje had ik nog niet en ben er nu al helemaal dol op. (858, ocean porcelaine)

Nagellak2

I love it!

Ik vind deze lakjes echt zo bijzonder en wat dekken ze goed! Ook het borsteltje is fijn en ze drogen redelijk snel. Ik vind het de perfecte lakjes voor een mooie lentedag, maar stiekem draag ik ze nu al veelvoudig.

De L’Oréal Les Blances nagellak collectie is o.a. te koop bij Etos voor €5,99 per stuk.