Primark Swimwear Collectie 2014

Primark uitgelichtDe nieuwe badkleding collectie van Primark zorgt ervoor dat je nog meer zin krijgt in de zomer. De collectie staat in het teken van cultuur en kleur waarbij etnische prints en colour blocking centraal staan. Bikini’s en flounce bikini’s met retro kleuren en etnische- en exotische fruit prints en diep uitgesneden badpakken met opvallende opdrukken van palmbomen, tijgerkoppen en paarden.

Ook de jaren 50’ look komt weer helemaal terug met push-up bovenstukjes, broekjes met een hogere taille, cut out details en polka dot badpakken. Voor hippe strandfeesten aan de Nederlandse kust of zwoele zomeravonden in een ver oord heeft Primark stijlvolle kimono’s, beach maxi dresses en playsuits. Met een kleurrijke statement necklace is je outfit compleet voor deze zomer.

De collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de Primark winkels in Hoofddorp, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Almere, Zoetermeer en Zaandam.