Review: M.A.C Minerlize Skinfinish ‘Lightscapade’

 

Mijn eerste product van M.A.C is een feit! Jawel! Eigenlijk best schandalig dat ik, als beautyliefhebster, niet meerdere producten van dit merk in mijn make-up stash heb liggen. Helaas is het er nooit van gekomen en natuurlijk zijn de prijzen een stuk hoger dan andere make-up merken die je bijvoorbeeld bij de drogisterij kan kopen.

Meerdere malen heb ik getwijfeld wat ik als mijn eerste M.A.C aankoop zou meenemen. Een lipstick, oogschaduw of een minerlize skinfinish, alles is gewoon mooi. Uiteindelijk had ik een hele mooie oogschaduw in mijn handen ‘Expensive Pink’ en de prachtige minerlize skinfinish ‘Lightscapade’. Na lang wikken en wegen kwam in tot een besluit dat ik toch wel enorm veel oogschaduwen in mijn make-up kastje heb staan en die minerlize skinfinish zag er zo mooi uit dat ik die gewoon niet kon laten liggen.

Kijk eens wat een beauty! Lighscapade zit in een simpel, maar chique zwart doosje zoals wij gewend zijn van M.A.C. en is daardoor ook een duidelijke kenmerk. De naam staat op de bovenkant en je maakt het product open door middel van een drukknopje in het midden van het doosje.

De Minerlize Skinfinish ‘Lightscapade’ van M.A.C is een hele lichte kleur met een soort van lichtblauwe aders erdoorheen. Ook zit er een mooie subtiele glansje in het product. WOW!

Op de bovenstaande foto’s zie je het product van dichtbij. Het is moeilijk om het goed op de foto te krijgen, dus heb voor jullie er één zonder flits gemaakt (de bovenste) en met flits (de onderste).

Hier nog de swatches van de poeder. Zoals je kan zien is het een hele mooie lichte kleur met een mooie glans. Perfect als highlighter voor bijvoorbeeld je jukbeenderen, neusbrug of onder je wenkbrauwen.

Ben jij op zoek naar een mooie highlighter en wil je er iets meer geld aan uitgeven dan raad ik jullie de Minerlize Skinfinish ‘Lightscapade’ van M.A.C écht aan. Voor mij is dit de mooiste hightlighter die ik ooit in mijn make-up stash heb gehad en ben dan ook superblij dat ik dit product nu elke dag kan gebruiken. Ein-de-lijk. Ik moet wel zeggen M.A.C is heel verslavend, want ik heb nu zin om alle andere producten te proberen. Arme portemonnee….

De M.A.C producten zijn te koop in de M.A.C corners van de Bijenkorf, de M.A.C pro store in Amsterdam en in de webshop van M.A.C.