De nagellaktrend van aankomend seizoen

Net zoals de mode verandert ook het nagellaklandschap ieder seizoen. Wie dit voorjaar hip gelakt door het leven wilt stappen heeft de keuze tussen 9 opvallende en zeer verschillende trends. Wij zetten ze voor jullie op een rijtje:

1. Zacht limoengroen: denk aan een zacht, frosty limoengroen dat gemengd is met een pastelgroen en je weet welk groen je deze zomer moet inslaan!

2. Oranjeroze: het was enkele jaren geleden de toptint volgens Pantone en is nu ook naar de nagellakjes vertaald. Dit oranjeroze doet je zomerse gebruinde huid extra goed uitkomen.

3. Glitterend geelgoud: Het felle geel wordt deze zomer vervangen door een geelgoude glitterlak. Ideaal voor gesofistikeerde feestjes.

4. Pruimpaars: dit sappige, diepe donkere paars is ideaal voor dames met korte nagels. Hoe korter de nagel, des te beter is het om hem in een donker lakje te hullen, dat zou namelijk verlengend werken.

5. Babyblauw: niet weg te denken uit de nieuwste collecties: het zachte babyblauwe nagellakkleurtje. Eentje voor de durvers onder ons.

6. Koningsblauw: naast het zachte babyblauw doet ook het koningsblauw het dit voorjaar bijzonder goed.

7. Glitterende waterkleur: De zee in al zijn pracht, zo kan je dit kleurtje het best omschrijven. Denk aan een hagelwit strand en azuurblauwe zeeën. Ideaal kleurtje voor op reis.

8. Felrood: vergeet zachte roze tinten, als je dit voorjaar echt hip wilt zijn dan kies je voor het felle rode lakje in het assortiment. Denk Chanelrood, zonder een donkere ondertoon. Staat altijd superelegant!

9. Fuchsia: Fuchsia blijft ook dit voorjaar hip. Kies voor een glittervariant voor een feestelijke versie.