Essence: My skin

Vanaf mei 2014 is het assortiment essence my skin weer verkrijgbaar met nieuwe producten, verbeterende formules en een fris design. Essence my skin reinigt en verzorgt de jonge huid en is perfect afgestemd op de verschillende huidtypen. De verpakkingen zijn gemakkelijk herkenbaar met verpakkingen in fris turkoois voor de normale huid en paars voor de gecombineerde huid. Beide lijnen zijn verrijkt met fruit- en plantenextracten:

Limoen & komkommer voor de normale huid

Limoenextracten en komkommersap zorgen voor een frisse boost en een heerlijk zachte huid.

Lychee & druiven voor de gecombineerde huid

Lychee-extracten en blauwe druivenpitolie bieden milde verzorging en een stralende teint.

Alle Essence my skin producten zijn dermatologisch getest en vrij van siliconen en parabenen.

Normal skin

Essence my skin soft cleansing gel

Intensieve en tegelijkertijd milde reiniging: my skin soft cleansing gel verwijdert vuil, make-up en overtollige talg. Limoenolie en komkommersap geven de huid een frisse boost en glycerine en panthenol reguleren de vochthuishouding. Voor het ideale resultaat breng je de gel aan op een vochtige huid – zachtjes masseren tot er een schuim ontstaat en afspoelen met lauwwarm water.

Essence my skin soft cleansing gel

Consumentenadviesprijs: € 2,29

Essence my skin refreshing cleansing wipes

Een heerlijke opfrisser voor onderweg! De praktische reinigingsdoekjes verwijderen niet alleen vuil en waterproof make-up, de huid ziet er ook meteen weer stralend en fris uit! De speciale formule, zonder alcohol en parabenen, droogt de huid niet uit en biedt ultieme frisheid dankzij de combinatie van limoenolie, komkommerextracten en panthenol.

Essence my skin refreshing cleansing wipes

Consumentenadviesprijs: € 1,89

Essence my skin moisturizing cream

Een satijnzachte huid! De luchtige formule voor de normale huid trektsupersnel in en geeft de huid een intensieve vochtboost. Limoenextracten en komkommersap verfrissen de huid en de toegevoegde sheaboter zorgt voor ultieme zachtheid. Breng ‘s morgens en ‘s avonds aan op de gereinigde huid. Kan ook prima dienen als basiscrème voor je make-up. Vrij van kleurstoffen.

Essence my skin moisturizing cream

Consumentenadviesprijs: € 2,69

Combination skin

Essence my skin mattifying cleansing gel

De huid in balans! Deze milde gel reinigt de huid tot diep in de poriën en verwijdert make-up en vuil. Een combinatie van lychee-extracten, druivenpitolie en panthenol verfijnt de poriën en ontdoet de huid van overtollige talg. Voor het beste resultaat breng je de gel aan op een vochtige huid – masseer tot een licht schuim ontstaat en spoel dan af met lauw water. Vrij van kleurstoffen.

Essence my skin mattifying cleansing gel

Consumentenadviesprijs: €2,29.

Essence my skin mattifying cleansing wipes

De zachte reinigingsdoekjes verwijderen vuil en make-up tot diep in de poriën. De milde formule met lychee-extracten, druivenpitolie en allantoïne verzorgt de droge huidzones en matteert de glimmende T-zone – perfect dus voor een combineerde huid! Zonder alcohol of parabenen en ook ideaal om te gebruiken voor de gevoelige huid rondom de ogen.

Essence my skin mattifying cleansing wipes

Consumentenadviesprijs: €1,89.

Essence my skin mattifying cream

Een prachtige, matte teint? Deze lichte crème is speciaal ontwikkeld voor de behoeften van de gecombineerde huid. De formule is verrijkt met verzorgende lychee-extracten en druivenpitolie en matteert de glimmende T-zone. Breng eenvoudigweg elke morgen en avond aan op de gereinigde huid – ook ideaal te gebruiken als make-up basis. Vrij van kleurstoffen.

Essence my skin mattifying cream

Consumentenadviesprijs: €2,69.

De essence my skin producten zijn vanaf mei 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.