Review: Repetto Eau de Toilette

 

Repetto komt met een nieuw en tegelijk hun eerste geur op de markt. Dit merk is misschien voor de meeste van ons onbekend, maar voor de echte ballerina’s klinkt dit als goud in de oren. Het is namelijk het merk waar je moet zijn wat betreft balletschoenen, tutu’s, balletpakjes en spitzen. Het parfum staat dan ook geheel in het teken van ballet. Ach ja, stiekem willen wij allemaal ballerinaatjes zijn, dus wij waren erg benieuwd en konden het niet laten om dit geurtje voor jullie te testen.

Het doosje ziet er heel lieflijk en meisjesachtig uit met een mooie roze lint, dat natuurlijk afgeleid is van de roze linten van de ballerina spitzen. De letters zijn mooi glanzend rosé goud. Simpel, maar chique. Toch zouden wij dit doosje niet meteen uit de schappen pakken, want opvallen doet het helaas niet.

Ook het flesje ziet er erg elegant uit. Eigenlijk precies wat je verwacht wanneer je aan ballet denkt. Clean. roze, zacht en lieflijk. Ook het flesje bevat een roze lint dat bevestigd is aan de bovenkant onder de dop. Aan het lint hangt een roségouden bedeltje van de letter ‘R’, de eerste letter van het merk. De zijkanten zijn in tegenstelling tot de middenvlakken van mat glas, wat een chique, maar speels effect geeft. Ook de dop is mooi afgewerkt en loopt ietwat schuin af. Erg leuk! Dit flesje zetten wij graag op onze kaptafel.

Het parfum is verrassend lekker en wordt omschreven als een poederig, zacht en bloemig geurtje met noten van roos, peer en kersenbloesem. Hieronder alle geurnoten even op een rijtje:

Topnoten: roos, perensap en kersenbloesem

Hartnoten: rozenextract en oranjebloesem

Basisnoten: vanille en amberhout

Het heeft iets herkenbaars wat ons erg aantrekt. Licht, fruitig, maar toch o0k wel krachtig. Een echte aanrader!

De geur Repetto is vanaf nu te koop à € 35 voor 30ml bij Ici Paris XL of via de webshop van Repetto. Het geurtje is naar onze mening echt een geur die je eens moet proberen.

Bekijk ook het promotiefilmpje hieronder: