Kapsels voor je eindexamengala

Heb je je eindexamenoutif al bijelkaar? Vergeet vooral je kapsel dan niet. Niets is mooier dan als je er van top tot teen verzorgd uitziet. De stijl van kapsel bepaalt uiteindelijk hoe je look eruit komt te zien. Nu zijn galakapsels een vak opzich, maar je kunt het met deze tips ook thuis zelf doen. Oefen er een paar keer op en dan komt het vast wel goed. Maak de blits op jouw gala!

Knot 

De knot is trendy! Begin je haar eerst te voeden met haarversteving en maak een lage staart in je hals. Verdeel je staart in twee delen. Verstrengel beide delen tot een knot in je hals. Fixeer vervolgens goed met veel haarlak en spuit er als ‘finishing touch’ een mooie glamspray over voor een glamourous look.

 

Loshangende krullen 

Was je haren en zorg ervoor dat het handdoekdroog is. Maak een zijscheiding en draai streng voor streng je haren om grote wikkels. Wanneer je haren goed droog zijn haal je de wikkels eruit, maar kam het niet door. Kneed het haar met de vingers en haal het voorste haarpartij naar achteren. Maak deze vast met speldjes en vestevig met haarversteviger en haarspray.

 

Rol in de nek 

Begin met haarversteviger. Maak dan een scheiding aan de zijkant en maak het met mooie sierspeldjes vast tot een losse knot in je nek. Om het wat vlotter te maken kun je wat plukjes bij je slapen los laten hangen. Vervolgens goed fixeren met haarlak. Kijk ook eens bij prinses Maxima. Zij draagt de laatste tijd heel vaak een mooie rol, al dan niet met een grote strik.