Van top tot teen met Weleda Skin Food

We zijn, net als andere vrouwen, lichtelijk verslaafd aan crèmes, zalfjes, lotions en oliën. Enige nadeel: onze badkamerkastjes puilen uit van de tubes crème. Tot nu, want we hebben een alles-in-één crème gevonden, die zowel werkt voor onze voetjes, nagelriemen, droge huid, het gezicht en zelfs onze hoofdhuid verzorgd!

De crème komt van Weleda en bestaat eigenlijk al tientallen jaren. Tot september 2014 vind je het nog in de winkels onder de naam ‘huidcrème’, maar vanaf de nazomer zal het bekend staan als Skin Food, de naam waarbij het nu ook al internationale faam verworven heeft.

Bekendheden als Victoria Beckham en Adèle zijn grote fan van de crème en wij sinds kort ook. De crème is namelijk 100% natuurlijk, zonder parafines, waardoor de toch wel vette structuur snel door de huid wordt opgenomen en geen ‘laagje’ over je huid legt. Daardoor krijg je geen zweetuitbarstingen, maar wel een 100% gehydrateerde huid. Skin Food is namelijk ideaal voor huidjes die iets droger zijn, of zelfs ronduit ruw. Ook een droge hoofdhuid kan ermee behandeld worden.

De crème is voorzien van enkele essentiële oliën om het een aangenaam geurtje te geven.

Leukste nieuws van allemaal: voor een tube van 75 ml tel je slechts 9,99 euro neer.