Shoplog: Primark Almere #1

Ja, gisteren was het dan eindelijk zo ver, ik ging samen met een vriendin naar de Primark in Almere. Ik had er al een week naar uit gekeken en een hele lijst gemaakt van accessoires en kleding die ik heel graag wilde hebben. Toen ik weer thuis aan kwam besefte ik echter dat ik maar vier producten van mij superlange lijst had meegenomen. Dit kwam vooral, omdat ik best overdonderd was door de grootte van deze Primark. Ik was eerst alleen die in Rotterdam gewend, maar nu ik die in Almere heb bezocht wil ik niet anders meer. Alles is veel ruimer opgezet, het personeel is vriendelijk en het is er niet zo rommelig. De kleding op de tafels worden zelfs ondertussen weer opgevouwen wanneer het echt een zooitje begint te worden…. en dat zijn we in Rotterdam niet gewend. Wij waren er rond half 10 en toen was het nog best rustig, maar langzamerhand zag je het wel steeds drukker worden. We besloten na 2 uur shoppen even te rusten met een drankje en een hapje om vervolgens weer verder te gaan winkelen bij de Primark. Toen we dus voor de tweede keer de winkel bezochten was het toch aardig druk geworden en nog een half uur later was het gewoon niet leuk meer… Beetje jammer, maar na 3,5 uur hadden we het dan ook wel gezien en rekenden we afgepeigerd onze laatste aankoopjes af. Ik moet zeggen dat ik de collectie in Almere superleuk vind. Veel variatie en mooie items. Ik had echt zoveel in mijn mandje en vond alles leuk, maar heb toch tot vier keer toe mijn mandje binnenstebuiten gehaald om keuzes te maken, anders was het allemaal wel erg duur geworden. Nu heb ik dan ook echt items die ik veel zal dragen en die ik stuk voor stuk mooi vind.

Ik heb voor jullie foto’s gemaakt van mijn gekochte aankopen, kijk maar mee:

Allereerst kocht ik een pak wattenschijfjes, gewoon omdat deze altijd handig zijn.

€1,00

Ook nam ik twee riemen mee. De eerste is zwartkleurig en heeft gouden kruisjes in het midden. Deze vind ik echt heel stoer als accent in taille bij een leuke jurk. Je sluit de riem met drukknopen die aan de uiteinden van de riem zitten. Heel handig dus.

€4,00

De tweede riem die ik kocht is ook weer zwart met goud, maar deze heeft hele schattige kleine hartjes. Deze riem heeft wel gewoon een gespje als sluiting.

€2,00

Ook nam ik wat simpele geurkaarsen mee en eigenlijk deed ik dat vooral om de kleurtjes. Op de foto lijken ze meer blauw, maar in het echt zijn ze mintgroen en turquoise. In één verpakking zitten 12 kaarsjes en ze ruiken heel fris en zoet.

€3,00

Toen zag ik deze ketting met kruis. Ik heb er al een aantal, maar deze is lekker basic zonder iets erop of eraan. Ik heb voor de goudkleurige gekozen, maar je hebt ze ook in het zilver. Het is een lange variant met een grote kruis.

€2,00

Ik was al heel lang op zoek naar deze chain link necklace, maar meestal was die al gauw rond de €40,00 en dat vond ik nou net weer teveel geld. Deze is dan wel niet zo mooi en van slechtere kwaliteit als de duurdere variant, maar wanneer je deze om hebt zie je toch weinig verschil. Ik ben er echt superblij mee en het staat heel leuk boven een top met een wat hogere hals.

€5,00

Dan nam ik ook nog deze borstel mee. Heel handig voor mijn lange haren, doordat deze zo lekker groot is. Ik heb ook een Tangle Teezer, voor het snel uitborstelen van mijn klitten, die is ook heel handig. Toch wilde ik deze erbij hebben, omdat deze wat makkelijker in de hand ligt of wanneer ik snel mijn haar moet borstelen en dan is dat zo gedaan met deze mega borstel. Ik heb de roze variant meegenomen, maar je hebt deze ook in het zwart.

€2,00

Een haardonut. Heel handig om een mooie knot te maken. Ik had al eerder een haardonut gehad, maar deze was te klein en was niet van zo’n stevig materiaal. Je hebt bij de Primark drie verschillende maten in verschillende kleuren. Dus zo kan je ook bekijken welke kleur het beste bij jouw haarkleur past.

€1,50

Toen pakte ik ook deze set met ringen mee. Ze zijn best groot en daarom vond ik ze ook zo gaaf. Voor mij deed vooral het indiaantje ‘m. Deze set hebben ze in de maten S/M en M/L. Ik heb eigenlijk de kleinere maat, maar omdat ik ze graag om mijn middelvinger wil gaan dragen koos ik voor de grotere maat.

€5,00

De vorige keren dat ik naar de Primark ging nam ik altijd wel een paar schoenen met een goed stel hakken mee, maar dit keer ging ik voor lekker basic. Ik nam daarom twee canvas schoentjes mee in de kleuren rood en donkerblauw, want voor die prijs kon ik ze ook niet laten liggen. Daarbij wilde ik ook een paar nep converse en die nam ik ook in het donkerblauw.

€3,00

€3,00

€8,00

Deze oversized trui/jurkje is echt zo’n comfortabel kledingstuk en ik houd daar van. Ik ga deze, denk ik, vooral dragen in combinatie met een legging of gekleurde panty. Voor nu is ie nog te warm, maar over een paar maandjes zal ik ‘m vast super vaak dragen. Ik vind vooral de leren details bij de schouders zo mooi, dat geeft het kledingstuk net dat beetje extra.

€15,00

Dit is echt mijn favoriete kledingstuk dat ik heb gekocht. Ik word helemaal vrolijk van al die kleurtjes in neon en pastel. Het is een soort random vlekkenpatroon. Ook deze valt weer oversized, maar dat ik vind ik dus juist heerlijk zitten. Ik denk dat ik deze ga combineren met een skinny jeans en makkelijke gympen.

€5,00

Dit jurkje was afgeprijsd en nu was die echt super goedkoop en dat was ook de reden dat ik het meenam. Ik vind de kleur heel mooi, maar op de foto komt deze niet echt heel goed naar voren. Het is meer een peach kleurtje met een subtiele stippenpatroon. Dit jurkje is wel wat aan de grote kant voor mij, maar met een mooie tailleriem staat het alsnog heel leuk. Ik ben er wederom heel blij mee.

€3,00

Ook kocht ik een basic jegging in een grijs denim kleurtje. Ook deze was zwaar afgeprijsd en past overal bij, dus ook deze kon ik niet laten liggen.

€3,00

Weer kocht ik een oversized shirt, maar deze is lekker basic en is van een zachte stof met een licht pluizig werkje erin. De mouwen zijn omgeslagen en voor de rest zit het gewoon super fijn. Ik zocht al een tijdje naar een gewoon basic witte top, omdat ik heel veel leggings heb met een print. Helaas kon ik die niet zo vaak aan, omdat ik er dus iets heel simpels voor erboven wilde hebben. Ook dit is weer een item waar ik heel blij mee ben.

€6,00

Ik ben echt helemaal gek op nagellakjes en heb daarom ook echt superveel, maar je kan er nooit genoeg hebben. Dat dacht ik dus ook toen ik deze set lakjes zag. Het zijn vier verschillende knalkleuren en dat was nou juist wat ik miste in mijn nagellak stash. Dat wordt dus lekker opvallen deze zomer. Je had deze lakjes trouwens ook in verschillende varianten zoals pastelkleurtjes, blauw met glitter en goud/metallic achtige kleurtjes.

€2,50

Als laatste deed ik een sieradenhanger in mijn mandje. Het is eigenlijk soort kledinghanger met haakjes waar je kettingen aan op kan hangen. Superhandig, vooral als jouw kettingen net als die van mij ALTIJD doorelkaar gaan zitten en in de knoop gaan. Hopelijk is dat nu verleden tijd….

€2,50

Voor de rest had in nog een bordeaux rode panty en een 2-pack zwarte leggings. deze kostte mij €2,00 en €4,00.

Dit was mijn shoplog en ik hoop dat jullie het leuk vinden. Als jullie dit vaker willen zien laat dan even hieronder een berichtje achter.