Speciaal geurnieuws van essence!

Met haar deel je alles. Je eerste vakantie, eindeloos shoppen en de coolste feestjes maken jullie samen mee! En als het even niet zo lekker gaat, is zij er altijd voor jou – je beste vriendin! Vanaf mei 2014, heeft essence een speciale geur die is opgedragen aan alle beste vriendinnen. like best friends forever is een bijzondere en warme geur net zoals die geweldige band die je met je beste vriendin hebt. essence geuren zijn er voor elke stemming en maken het leven een beetje mooier met mooie, vrolijke en unieke geurcomposities. De nieuwe essence eau de toilette is wederom ontwikkeld in samenwerking met internationaal gerenommeerde parfumeurs. De flacon is ontworpen met veel aandacht voor detail: een turkooiskleurige strik symboliseert de sterke vriendschapsband en de dop is versierd met een vrolijk lila lint.

Essence – like best friends forever

like best friends forever is een warme, sprankelende, fruitig-florale geur. Ideaal dus voor meisjes die alles met hun BFF delen! Een combinatie van pittige roze peper, tintelende mandarijn en frisse zwarte bes vormen de fruitige, sprankelende topnoot. Het hart van de geur is zacht en warm dankzij perzik, rozen en rode appeltjes. In de basis vinden we de warmte van vanille, musk en sandelhout. Een perfecte harmonie die net zo bijzonder en uniek is als de vriendschap tussen twee meisjes.

Ook met deze nieuwe geur draagt essence bij aan de bescherming van het milieu. De verpakkingen van de essence geuren zijn gecertificeerd en gemerkt met het logo van Forest Stewardship Council-Logo (FSC). Dit garandeert dat het hout waarvan het papier is gemaakt van duurzaam is. Daarbij is de verpakking klimaatneutraal geproduceerd. Hiertoe ondersteunen essence en ClimatePartner een bosbeschermingsproject in Mozambique. De verpakking heeft een ID nummer waarmee je online kunt volgen welke projecten essence steunt.

De nieuwe essence geur like best friends forever is nu verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en Kruidvat in België.

Edt like best friends forever Ess parfuem flacon 10 bestfriendsforever.jpg

Like best friends forever 10ml € 3,29

Edt like best friends forever Edt like best friends forever

Like best friends forever 50 ml € 6,99